DCO Van Iersel
Contact: 0475-428600
dcovaniersel


DCO van Iersel, auto’s met emotie!


DCO staat voor Dealer Car Outlet. Wij specialiseren ons dan ook in het verkopen van nieuwe en jong gebruikte auto’s met een aanzienlijke korting ten opzichte van de nieuwprijs.  

Met ruim 30 jaar ervaring in de autobranche is ons autobedrijf een geolied team wat gezamenlijk streeft naar tevreden klanten. Dit proberen we te bereiken door middel van vakbekwame monteurs, klantvriendelijke receptionisten en enthousiaste verkopers! Auto’s zijn voor ons pure emotie, vergelijkbaar met kunst.

Daarom bieden wij naast onze occasions een uitgebreide collectie hoogwaardige fotokunst aan in onze moderne showroom. Kom snel langs om te genieten van onze showroom, de koffie staat klaar! 


Kom fotokunst kijken bij DCO van Iersel en LOFT 76

Sinds ruim een jaar is DCO Van Iersel gevestigd aan de Mijnheerkesweg 1 in Roermond. Vanuit de schitterende showroom, direct naast het Designer Outlet Centre, zijn inmiddels al een groot aantal droomauto’s verkocht. Eigenaar Frank van Iersel heeft dan ook nog geen dag spijt gehad van de verhuizing van Horn naar Roermond. Een beweging die zijn zus Caroline van Iersel vijf jaar eerder al maakte met de verhuizing van haar ontwerpbureau en woonwinkel LOFT 76 naar de Godsweerdersingel 76 in Roermond. Toeval of niet, DCO Van Iersel en LOFT 76 liggen op een steenworp afstand van elkaar. Genoeg reden voor Frank en Caroline om te kijken waar ze kunnen samenwerken!


Mini kunstroute

Die samenwerking vonden Frank en Caroline met Cobra Art. Cobra Art maakt een unieke collectie kunstfoto’s op plexiglas van modern tot abstract, trendy en actueel. In elke stijl, dus passend bij ieder interieur. Binnen- en buitenlandse fotografen als Louis Delaville, Jordi Gomez, Niko van der Klugt, Jaime Ibarra en Igor Vasiliadis zitten in het repertoire. De mooiste items uit deze fotocollectie zijn te zien bij DCO van Iersel en LOFT 76. 

“Eigenlijk creëren wij een mini kunstroute tussen de Godsweerdersingel en de Mijnheerkensweg”, vertelt Frank enthousiast.

De beelden die je bij ons niet ziet hangen, zie je juist weer wel bij Frank en andersom”, vult Caroline hem aan. “Samen zijn we in staat om bijna de complete collectie van Cobra Art te laten zien. De bijzondere en soms excentrieke fotokunst van Cobra Art is onze verbindende factor. Houd je van design, mooie auto's en kunst? Kom dan snel eens een kijkje nemen bij LOFT 76 of bij DCO van Iersel.”

De gehele collectie is verkrijgbaar in verschillende stijlen en formaten. Vraag bij ons naar de vele mogelijkheden, ook voor een kunstwerk op maat. Laat u verrassen en inspireren!


Where passion meets emotion & waar wonen beleven wordt...

“Ondanks dat we allebei in een totaal andere branche zitten is er vooral ook een hele grote overeenkomst: en dat is emotie”, gaat Frank verder. “Of het nu over een mooie luxe personenauto gaat of een persoonlijk interieuradvies en design meubelen, het gaat om gevoel en beleving. Dat is met kunst net zo.”

“Voor ons een logische keuze om dit samen te gaan doen. Los van het feit dat het natuurlijk ontzettend leuk is om elkaar klanten te gunnen”, gaat Caroline verder.


Fiat 500 als eyecatcher

“Om onze fotokunst extra onder de aandacht te brengen heeft Frank een Fiat 500 compleet laten wrappen met een foto uit de collectie van Cobra Art. We zijn super trots op ons autootje!”, aldus Caroline. “Het is onze bedoeling dat mensen gewoon binnenlopen, zich vrij voelen om vrijblijvend te komen kijken. Kunst, auto’s en wonen, ga het vooral beleven”, besluit Frank tot slot.

 

 

dco_artcobraart_slide_09cobra_art