DCO Van Iersel
Contact: 0475-428600
profile_3

 

Profile: partner voor al uw auto-onderhoud

  • Onderhoud voor alle merken en modellen
  • Onderhoud volgens het boekje: u behoudt uw garantie
  • Altijd een duidelijke prijsopgave vooraf
  • Altijd gratis APK-keuring bij een grote onderhoudsbeurt

 

Merkonderhoud

Met behoud van uw fabrieksgarantie. Dat is merkonderhoud bij Profile. Met onze ruime ervaring zijn wij specialist in onderhoud voor alle merken.

Kleine beurt auto

Voorkom verrassingen door regelmatig een kleine onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Daarbij controleren wij uw auto op meer dan 25 onderdelen. We checken bijvoorbeeld de verlichting, banden, remblokken en uitlaatsysteem. Ook verversen we uw olie en ruitenvloeistof. 


Grote beurt auto (met gratis APK-keuring)

Een grote onderhoudsbeurt geeft u een volledig inzicht in de technische staat van uw auto. Bij een grote beurt lopen wij uw auto na op meer dan 90 punten. Zo vervangen we 

filters en bougies, controleren we uw distributieriem, uw uitlaat en uw banden en vullen we alle vloeistoffen bij. Bovendien krijgt u bij onze grote onderhoudsbeurt een gratis APK-keuring. Zo kunt u weer een tijd veilig vooruit.


Airco-onderhoud auto

Om schimmels tegen te gaan en reparaties te voorkomen, is onderhoud van uw airco belangrijk. Voor een aircocheck betaalt u bij Profile slechts € 29,95, voor een complete onderhoudsbeurt € 99,50.


Overig onderhoud en reparaties

Geen volledige onderhoudsbeurt, wel controle op één of meer onderdelen? Of het nu gaat om het vervangen van uw distributieriem of een controle op uw remmen: neem contact met ons op via ons contactformulier. We maken direct een offerte op maat.


Velgen online kopen

Profile: specialist in velgen voor alle merken

  • Het grootste online assortiment velgen
  • Direct te combineren met een bandenwissel
  • Behoud van de kwaliteit van uw banden
  • Deskundige en snelle montage
  • Altijd garantie op uw nieuwe velgen, tot wel drie jaar!

 

Het grootste aanbod stalen en lichtmetalen velgen

Profile Car & Tyreservice heeft het grootste online aanbod lichtmetalen en stalen velgen van Nederland. Of het nu gaat om 15 inch-velgen, 18 inch-velgen, winterbanden met velgen, wieldoppen, wielbouten, wielmoeren of velgsloten: bij Profile krijgt u altijd passend advies en de beste aanbieding. 

Vul in de module bovenaan deze pagina in welk type auto u rijdt en vind direct de juiste velgen. Heeft u vragen? Neem contact op, onze specialisten adviseren u graag.