samenwerking met Cobra Art

Door de samenwerking met Cobra Art is ook onze showroom een stukje kunst.

Om ook de wanden van onze showroom stijlvol aan te kleden maken wij gebruik van de unieke collectie fotokunst van Cobra Art. 

Kunst op plexiglas

Cobra Art werkt samen met nationale en internationale fotografen en kunstenaars door hun werk op plexiglas te drukken. Door de verschillende stijlen van de fotografen en kunstenaars bij elkaar te brengen in één collectie ontstaat er een uniek beeld van de wereld om ons heen. Het aanbod afbeeldingen op plexiglas van Cobra art is zeer omvangrijk en opgedeeld in een aantal categorieën zoals surrealistic, nature & wildlife, fashion & faces en nog veel meer. 

Waarom kiezen voor afbeeldingen op plexiglas?

Plexiglas is helderder dan kristalglas wat de afbeeldingen volledig tot hun recht laat komen Afbeeldingen op plexiglas staan bekend om hun diepe, scherpe kleuren. Dit kwaliteitsproduct wordt in tegenstelling dan wat de naam doet vermoeden, niet gedrukt op glas maar op acrylaat. Dat is een bewuste keuze aangezien plexiglas 2,5 keer lichter is dan glas, maar wel 17 keer sterker. De kunst fotografie komt op plexiglas helemaal tot leven en is door het lichte gewicht gemakkelijk op te hangen aan uw wand.

Deze unieke fotokunst is via ons  te bestellen en een gevarieerde collectie is bij ons in de showroom te bezichtigen 

Cobra Art kunstaanbod

Het uitbreide aanbod is in verschillende categorieën ingedeeld en deze zijn voor de klant via de links te bekijken 

Bestsellers

Cities & Urban Art

Modern Abstract

Artistic Nude

Fashion & Faces

Pop Art

Celebrities

Nature & Wildlife

Black & White

Photo on Dibond

Surrealistic

Contemporary Art