9.5
Klanten gaven ons totaal afgelopen 12 maanden gemiddeld een 9.5 op basis van 31 beoordelingen
Neem contact op: 0475 428600

Een Porsche 911 (997) Turbo. Dat is wat een vaste relatie van ons zocht. Deze topauto is erg specifiek, zeker aangezien onze klant een aantal voorkeuren had. Hij had voor ogen de 911 te gebruiken als hobby en investering.

Wij gingen opzoek door verschillende platformen en relaties af te speuren. Het resultaat was positief. We hadden de droomauto zoals de klant hem had omschreven gevonden. Zwart interieur, zwart exterieur en alle bijbehorende opties zoals o.a. een sport chrono pakket en een schuif-kanteldak.

Wij zorgen ervoor dat alles klopt. Check, check, dubbel check voordat we de auto presenteren aan de klant. Historie, matching nummers, verborgen gebreken etc. Elk detail klopt.

Porsche 997 turbo

De 911 is uitgerust met een 3.6 cilinder waar origineel 480 pk wordt uitgeperst bij 6000 tr/min en tot wel 620 nm koppel. De twee turbo’s zorgen voor een voelbare duw in de rug bij het optrekken. Dit is te vergelijken met de vorige modellen van de 911 Turbo. De gebruikte techniek voor de turbo’s, met variabele geometrie, is niet gebruikelijk. Deze techniek, eerder al gebruikt bij dieselmotoren, is een première op een benzinemotor waar de temperatuurlimieten nog belangrijker zijn. Deze turbo’s onderscheiden zich door zich aan te passen aan het regime van de motor. Dit zorgt voor een snellere reactietijd.

Dit specieke exmplaar is uitgerust met een Techart uitlaatsysteem wat de prestaties en het geluid optimaliseert, door de uitlaat stijgt het vermogen ook nog eens naar 500pk!
De 911 Turbo vliegt standaard in 3.7s naar de 100 en gaat door tot 310km per uur!

Heel veel rijplezier!

Team DCO Van Iersel

Een Porsche 911 (997) Turbo. Dat is wat een vaste relatie van ons zocht. Deze topauto is erg specifiek, zeker aangezien onze klant een aantal voorkeuren had. Hij had voor ogen de 911 te gebruiken