9.5
Klanten gaven ons totaal afgelopen 12 maanden gemiddeld een 9.5 op basis van 31 beoordelingen
Neem contact op: 0475 428600

Financiering

Bij DCO van Iersel maken we het u gemakkelijk. Het verkrijgen van een lening voor een nieuwe auto kan lastig zijn, maar wij zorgen dat u op dezelfde dag nog een lening kunt afsluiten. Wij helpen u graag aan de auto van uw dromen, maar dat moet natuurlijk betaalbaar blijven. Hierbij vormt een realistische financiering de basis. Wij bieden operational lease, private lease en financial lease.

Lease contract

Wij kunnen de auto’s uit ons import aanbod aanbieden met een leasecontract. Dit is mogelijk doordat elke auto die we importeren maar één eerdere eigenaar heeft gehad en altijd een lage kilometerstand heeft. Vraag ons gerust naar ons huidige aanbod lease auto’s. 

Over financial lease

Financial lease is interessant voor ondernemers! Het biedt u als (startende) ondernemer de beschikking over een auto voor uw bedrijfsvoering, zonder dat het de onderneming liquide middelen kost. Bovendien geeft het fiscale voordelen. U kunt zorgeloos rijden doordat ons team u advies geeft over wat geschikt is voor u en uw onderneming. Vragen over financial lease? Neem contact met ons op.

De voordelen van financial lease

Fiscale voordelen

Financial lease geeft u fiscale voordelen. Zo bent u tijdens de looptijd van het contract economisch eigenaar van de auto. Daarnaast komt de auto op de balans van uw bedrijf te staan. Daardoor kunt u de gefactureerde BTW terugvorderen bij aangifte van de omzetbelasting. Een ander fiscaal voordeel is dat de rente- en afschrijvingskosten fiscaal aftrekbaar zijn. Wanneer het een auto met een grijs kenteken betreft, komt u in aanmerking voor investeringsaftrek. Bent u een startende ondernemer? Dan kunt u gebruik maken van de regeling ‘startersaftrek’.

Bepaal zelf de hoogte van het termijnbedrag

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw leasetermijn te verlagen. Zo kunt u de restwaarde van de auto meenemen in de financial leaseovereenkomst. Hierdoor bestaat de mogelijkheid om uw maandelijkse leasetermijn te verlagen. Daarnaast kan een aanbetaling of inruil van uw huidige auto de leasetermijn verlagen.

100% zekerheid

Financial lease heeft een vaste afschrijving gedurende de looptijd van het contract. Hierdoor heeft u een maandelijkse leasetermijn en geen beperking in het aantal kilometers dat u kunt rijden.

Makkelijk

Bij DCO van Iersel maken we het u graag makkelijk. Wij verzorgen de complete aanvraag en de financiële afhandeling. Het enige wat wij van u nodig hebben, is de benodigde documentatie. Onze leasetarieven behoren tot de voordeligste van Nederland en wij beoordelen uw aanvraag altijd binnen 24 uur.

DCO van Iersel homepage

Verzekering

U bent zuinig op uw auto en wilt niet te veel betalen voor een autoverzekering. Daarom biedt de speciale Carmeleon autoverzekering u uitstekende voorwaarden tegen een gegarandeerd lage premie.

Heeft u vragen over de verzekering van uw nieuwe auto? Neem contact met ons op!

Waarom een Carmeleon verzekering?

5 jaar aanschafwaarde garantie*

Bij Carmeleon krijgt u tot maximaal 5 jaar de aanschafwaarde vergoed wanneer er niets te repareren is, zoals bij een gestolen auto of een total loss verklaarde auto.

*Bij het verzekeringsvoorstel wordt bepaald of u in aanmerking komt voor de aanschafwaarde-garantie van 5 jaar.

Geen eigen risico

Schade gereden? Bij schadereparatie via uw dealer betaalt u geen eigen risico. Hiervoor bent u namelijk verzekerd.

Scherpe premie

Carmeleon houdt de kosten laag zodat u een lage premie kunt krijgen met een werkelijk unieke dekking. Carmeleon heeft geen grote kantoorpanden, dure reclamecampagnes of een ingewikkelde papieren polis. Alles om u een lage premie te kunnen bieden.

Directe polis en groene kaart

Het afsluiten van de Carmeleon verzekering is erg makkelijk en kan via internet of via uw dealer. Doordat de acceptatie direct online plaatsvindt, ontvangt u de polis en groene kaart direct digitaal in uw mailbox. Hierdoor bent u makkelijk & snel verzekerd!

Uw eigen vertrouwde dealer

Schade gereden? Uw auto wordt gerepareerd bij uw eigen vertrouwde dealer. Hierdoor wordt uw auto weer als nieuw met originele onderdelen!