Zorgeloos rijden

Financial lease biedt u als ondernemer of als startend ondernemer de beschikking over een auto die u nodig hebt om uw bedrijfsvoering efficiënt, flexibel en succesvol uit te voeren zonder dat het uw onderneming liquide middelen kost. Tevens profiteert u van de vele fiscale voordelen. DCO van Iersel kijkt wat er bij uw organisatie past en geeft u het beste advies zodat u zorgeloos kunt rijden.

Bepaal zelf de hoogte van het termijnbedrag

Door de restwaarde van de auto op te nemen in de financial leaseovereenkomst bestaat de mogelijkheid om de maandelijkse leasetermijn te verlagen. Ook een aanbetaling of inruilwaarde van uw huidige auto kan uw leasetermijn verlagen.

Fiscale voordelen

U bent economisch eigenaar van de auto tijdens de looptijd van het contract. De auto komt op de balans van uw bedrijf te staan. De gefactureerde BTW kunt u als ondernemer/eigenaar weer terugvorderen bij de aangifte omzetbelasting. Tevens profiteert u van de rente- en afschrijvingskosten welke voor u fiscaal aftrekbaar zijn. Mocht het een auto betreffen op grijs kenteken( bestelbus) of een auto met een lage CO2 uitstoot dan komt u tevens in aanmerking voor investeringsaftrek. Mocht u een startende ondernemer zijn dan kunt u gebruik maken van de regeling starters aftrek.

100% zekerheid

U kiest voor 100% zekerheid wanneer u voor een financial lease kiest. Financial  Lease heeft een vaste afschrijving gedurende de looptijd, een vaste maandelijkse leasetermijn en geen beperking van kilometers

Makkelijker kunnen we het niet maken

Wij verzorgen voor u de complete aanvraag en de financiële afhandeling. Het enige wat u doet is het aanleveren van benodigde documenten. Wij beoordelen uw aanvraag binnen 24 uur. Onze leasetarieven behoren tot de voordeligste van Nederland.

Voordelen Financial lease

  • Het bedrijfsmiddel komt op uw balans
  • U bent direct economisch eigenaar
  • U heeft mogelijk fiscaal voordeel (vraag uw accountant)
  • Btw vooraf betalen en in 1 keer terug te vorderen
  • Na einde van de looptijd volledig eigenaar