Auto import uit Duitsland? | DCO van Iersel

Auto importeren uit Duitsland

Wilt u een Duitse occasion uit Duitsland laten importeren die helemaal aan uw wensen voldoet en perfect is voor uw situatie? Lijkt er echter maar geen einde te komen aan de zoektocht naar de geschikte auto? Soms lijkt het echt een onbegonnen zaak om de meest geschikte occasion uit Duitsland te vinden. Wilt u een tweedehands of gebruikte auto uit Duitsland, maar vindt u het lastig om zelf in te schatten welke auto perfect bij u en uw situatie past? Begrijpelijk. Het is dan ook belangrijk om hier de juiste hulp bij in te schakelen van een professioneel bedrijf als DCO van Iersel.

Voor het invoeren van dé Duitse importauto voor lage kosten moet u bij ons wezen! Wij zoeken de perfecte auto voor de beste prijs. Die garantie geven we u.

Occasion uit Duitsland importeren voor de beste prijs

DCO van Iersel is een groot auto importeur en occasion dealer gevestigd in Roermond. Bij ons kunt u terecht om occasions uit Duitsland te laten importeren. DCO van Iersel biedt u een enorm importaanbod aan.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van geïmporteerde auto's, het Duitse aanbod aan import auto’s of heeft u in de tussentijd al een andere prangende vraag? Neem dan gerust contact met ons op! Graag vertellen we u nog meer over wat wij zoal voor u kunnen betekenen op het gebied van een (tweedehands) auto kopen in Duitsland.

Geïmporteerde auto's van DCO van Iersel in Roermond

Om een occasion uit Duitsland te importeren voor de beste prijs moet u bij ons van DCO van Iersel zijn. Maar waar staat de afkorting DCO eigenlijk voor? DCO van Iersel is gevestigd in Roermond en staat voor Dealer Car Outlet.

DCO van Iersel verzorgt auto import in Roermond en helpt u graag verder met het vinden van de perfecte uit Duitsland geïmporteerde auto. Een auto die u koopt in Duitsland en perfect aansluit bij uw wensen en eisen voor een gebruikte of tweedehandse auto uit Duitsland.

Waarom wij auto’s uit Duitsland invoeren?

Voor auto import uit Duitsland moet u dus bij ons zijn. Wij als auto import Roermond hebben al ruim 30 jaar ervaring in deze branche. Maar waarom importeren we auto’s uit Duitsland? Duitsland is een erg groot land dat heel veel auto’s telt.

Daarom beschikken wij van auto import Roermond over een groot aantal importauto's uit Duitsland. Wij maken het u als consument graag gemakkelijk om uw droomauto naar Nederland te halen en hier zonder te veel extra kosten met veel plezier in kunt rijden.

Op ons import aanbod vindt u altijd rond de 200.000 occasions. Er zit hier een model achter waardoor er niet meer dan dit naar voren komt. De auto’s die u bij ons op de site vindt voldoen aan de volgende voorwaarden:

 • De auto komt altijd van de eerste eigenaar af;
 • De auto heeft maximaal 80.000 km gereden;
 • De auto is schade vrij (hier zijn ze in Duitsland heel streng in, alles schades van de auto’s zijn te herleiden in een speciaal systeem);
 • De auto staat te koop bij een dealer;
 • De auto is altijd dealer onderhouden.

Auto van goede kwaliteit voor een lage prijs

We kijken altijd goed naar de auto en vinden het belangrijk dat er niet te veel mee gereden is. Zo kunt u nog jarenlang plezier beleven aan de auto die geïmporteerd is uit Duitsland. Daarnaast heeft iedere geïmporteerde auto die u bij ons koopt maar één eerdere eigenaar gehad.

Zo waarborgen wij de kwaliteit en de uitstekende staat van uw auto die u in Duitsland heeft gekocht. Wij van auto import Roermond specialiseren ons in het verkopen van nieuwe en jong gebruikte auto’s, die wij met een aanzienlijke korting verkopen vergeleken met de nieuwprijs.

Meer dan tweedehands auto import uit Duitsland

Naast de aanschaf van een uit Duitsland geïmporteerde auto, kunnen we u ook helpen aan nieuwe velgen en andere autoaccessoires. In ons assortiment vindt u namelijk 15 inch-velgen, 18 inch-velgen, winterbanden met velgen en nog veel meer velgen en bijpassende accessoires. Wij hebben namelijk hét grootste aanbod van Nederland in lichtmetalen en stalen velgen.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de volgende diensten:

 • Occasions;
 • Import auto’s (voornamelijk uit Duitsland);
 • Kunst.

Auto’s uit Duitsland bij DCO van Iersel

Wilt u een auto kopen in Duitsland? Alle import auto’s die wij verkopen, worden voor u geïmporteerd uit Duitsland voor lage kosten. Daar heeft u zelf natuurlijk helemaal geen omkijken naar, want wij regelen alles voor u omtrent het kopen van een auto in Duitsland en de auto import vanuit Duitsland.

Die garantie geven we u! Op onze website vindt u een ruim assortiment aan de beste auto's uit Duitsland. Bijvoorbeeld gebruikte of tweedehands auto’s uit Duitsland. We beschikken dus over een groot aanbod aan uit Duitsland geïmporteerde wagens. Waar wacht u nog op?

Waarom u kiest voor geïmporteerde auto’s uit Duitsland van DCO van Iersel:

 • Ruim 35 jaar ervaring in de autobranche;
 • Duitse import wagens;
 • Aantrekkelijke financiering waardoor de kosten laag blijven;
 • Goed verzekerd op de weg;
 • BOVAG-garantie;
 • Aantrekkelijke inruil.

Importeren binnen uw prijsklasse

Op onze website vindt u een ruim aanbod aan import wagens. Bewust bieden wij diverse automerken aan uit diverse prijsklassen. Zowel op onze website als in de showroom kunt u aangeven wat de prijsklasse is waarin u op zoek bent naar uw droomauto. Stel op onze website het zoekfilter in op basis van uw wensen en krijgt direct een overzicht van alle beschikbare voertuigen die passen binnen uw eisen en wensen.

Liever in een goed adviesgesprek uw wensen bespreken en auto’s bekijken op locatie? Dat kan! Kom dan zeker even langs in onze showroom aan de Mijnheerkensweg 1 te Roermond.

De grootste automerken uit Duitsland

Ons aanbod import occasions bestaat uit de grootste automerken uit Duitsland. U vindt op onze website altijd diverse wagens van de volgende automerken:

 • Volkswagen;
 • Audi;
 • Mercedes;
 • Volvo;
 • BMW;
 • En meer (op aanvraag).

Zoeken en invoeren

Ziet u straks een mooie importauto op onze website staan die past binnen uw maximale budget voor een occasion? En wilt u dat wij die invoeren? Als u hier meer informatie over wilt, hoeft u enkel contact met ons op te nemen. U mag ons altijd bellen of mailen of natuurlijk gewoon langskomen in de showroom.

Hier – en online – helpen we graag aan de perfecte occasion auto voor in uw situatie. Laat u gerust door één van onze medewerkers informeren over ons ruime aanbod van dit moment en andere mogelijkheden voor auto import.

Auto import service

Had u eigenlijk een ander automerk dan bovenstaande merken in gedachten om te laten importeren naar Nederland? Dan kunt u dus alsnog bij ons terecht. Dit zijn onze meest gebruikelijke auto imports. We beschikken daarnaast over de middelen en contacten om ook auto’s van andere automerken naar Nederland te halen.

Om dit zelfstandig te doen, moet er vaak ontzettend veel aan importkosten betaald worden. Daarnaast doe je het niet zomaar even, er komt van alles bij kijken. Daarom bieden wij onze auto import service aan iedereen aan die graag op een makkelijke en betrouwbare manier een buitenlandse auto naar Nederland wil laten importeren.

Zó werkt het

Hoe het werkt: Als expert in auto import bieden wij onze auto import service aan, ongeacht het automerk (en mits toegestaan in Nederland). Uiteraard hebben wij al een mooie voorselectie gemaakt van occasions van een hoge kwaliteit die snel tot direct beschikbaar zijn.

Op onze website kunt u dit importaanbod direct bekijken, maar u mag ons ook altijd benaderen, mochten uw wensen buiten ons huidige aanbod vallen. Of dit nou gaat om een occasion auto die binnen of buiten onze gebruikelijke automerken valt. Ervaar zelf het gemak van onze auto import service voor consumenten.

Hoe kan ik een tweedehands auto uit Duitsland zoeken, kopen en importeren?

Een auto importeren uit Duitsland is leuk. Maar weet u al waaraan uw auto allemaal moet voldoen om van Duitsland naar Nederland geïmporteerd te mogen worden? En aan welke eisen de auto moet voldoen om in Nederland de weg op te mogen? Wij leggen het u uit. Dit is waarop u moet letten en wat u moet regelen wanneer u een auto wilt invoeren van Duitsland naar Nederland:

 • De aankoop moet definitief gemaakt zijn;
 • De occasion auto moet een kwaliteitscontrole krijgen;
 • Er moet een RDW-keuring plaatsvinden;
 • De BPM-aangifte moet geregeld zijn;
 • De autoverzekering moet op orde zijn;
 • De garantie moet goed geregeld zijn;
 • De auto moet voorzien worden van een Nederlandse kentekenplaat.

Voldoet uw importauto aan al deze eisen? Als u alles geregeld heeft en er een Nederlands kenteken op uw Duitse auto zit houdt niets u meer tegen om de weg op te gaan! U kunt nu zonder zorgen in Nederland rijden met uw tweedehands auto uit Duitsland.

RDW

Heeft u een geïmporteerde auto aangeschaft bij DCO van Iersel? Voordat u met dit voertuig mag rijden, moet u een Nederlands kenteken aanvragen bij het RDW. Wanneer u het kenteken aanvraagt, onderzoekt het RDW of de buitenlandse registratie overgenomen kan worden. Zodra u van het RDW bericht krijgt dat de buitenlandse registratie overgenomen kan worden, ontvangt u een Nederlands kenteken. Dan mag u met uw nieuwe auto de weg op.

Bpm

Wanneer u een nieuwe auto koopt in Nederland of importeert vanuit het buitenland, betaalt u bpm. Bpm is de belasting van personenauto's en motorrijwielen. Het bpm tarief is niet voor iedere auto even hoog, maar is afhankelijk van de CO2-uitstoot van de auto. Maar hoeveel bpm moet u betalen? Voor een gebruikte auto uit Duitsland kunt u kiezen voor het actuele of historische tarief. Wanneer u aangifte bpm wilt doen moet u de auto eerst laten identificeren of keuren door de RDW.

Heeft u een vraag over de bpm? Informeer gerust bij ons. We vertellen u er graag meer over.

BTW

Over occasions die uit een EU-land geïmporteerd worden, moet u ten alle tijde BTW betalen. Naast deze btw, betaalt u bij sommige vervoermiddelen ook bpm. Over bpm leest u hierboven meer. Wanneer de auto als nieuw beschouwd kan worden, dient u BTW te betalen. Dit is het geval wanneer de auto minder dan 6000 kilometer op de teller heeft of minder dan 6 maanden oud is. Dit geldt wanneer één of beide van de criteria gelden.

Auto voordelig inruilen bij DCO van Iersel

Wilt u uw huidige auto inruilen zodat u de opbrengst hiervan kunt investeren in een occasion uit Duitsland? Bij DCO van Iersel is dat geen enkel probleem! Waar het in het buitenland nog weleens lastig is om oude auto’s in te ruilen en dit vaak gewoon niet kan, is het in Nederland gelukkig al erg gebruikelijk.

Ondanks dat wij uw nieuwe of occasion auto wel uit het buitenland halen, kunt u bij ons zonder problemen uw huidige auto inruilen. Om uw voordeel te berekenen kijken we naar de afschrijving en dagwaarde van uw huidige auto. Het bedrag dat u hiervoor krijgt, wordt omgezet in een korting op de kosten van de occasion die we voor u uit Duitsland importeren.

Heeft u vragen over het voordelig inruilen van uw oude auto bij de aankoop van een occasion? Bijvoorbeeld over de garantie? Neem dan gerust contact met ons op. We beantwoorden graag al uw vragen.

Auto’s zijn voor ons pure emotie, vergelijkbaar met kunst.

Occasion lease: wat is mogelijk?

Omdat onze occasions nooit meer dan één eerdere eigenaar hebben gehad, zijn ze in een zeer goede staat. Daar zoeken wij ze immers op uit. Onze jonge import auto's zijn daarom ook te gebruiken als lease. Deze jonge wagens die we van Duitsland naar Nederland halen, bevatten nog maar weinig kilometers op de teller en kunnen we daarom met een leasecontract aanbieden.

Dat scheelt toch weer de kosten van de aankoop van een complete auto. U hoeft ook niet direct in het nieuwste van het nieuwste te leaserijden (en hiervoor te betalen), oftewel: u krijgt met occasion leasen the best of both worlds. Het voordeel van leasen én dat in een niet al te dure maar wel ontzettend nette auto. Wat wilt u nog meer!

Vraag ons gerust naar het huidige aanbod leaseauto’s dat wij hebben. Voor meer informatie over occasion leasen kunt u ook altijd bij één van onze medewerkers terecht.

Kunst bij DCO van Iersel

U las het eerder goed inderdaad. Bij DCO van Iersel kunt u naast geïmporteerde auto occasions ook terecht voor de prachtige kunst van Cobra Art. Auto’s zijn namelijk pure emotie voor ons, omdat auto’s vergelijkbaar zijn met kunst. Samen met nationale en internationale fotografen en kunstenaars werkt Cobra Art samen om tot de meest bijzondere werken te komen.

Veel is op plexiglas gedrukt en hangt in onze showroom in Roermond. Maar er zijn meer mogelijkheden, ook werken op aluminium zijn verkrijgbaar en echte schilderijen behoort ook tot de mogelijkheden. Nieuwsgierig geworden? Kom dan een kijkje nemen in onze showroom in Roermond en laat u inspireren door ons aanbod aan auto’s uit Duitsland en de prachtige kunst aan de wanden. U kunt ook een kijkje nemen op www.cobraart.nl om een impressie te krijgen van alle mogelijkheden rondom de kunst. Wij zijn officieel dealer van Cobra-Art.

De financiering van een uit Duitsland geïmporteerde auto

De aanschaf van een auto is altijd een grote investering. Wanneer u een gebruikte auto uit Duitsland koopt is de investering minder groot, maar toch kent het verkrijgen van een lening voor een auto een aantal strubbelingen. Bij auto import Roermond door DCO van Iersel heeft u hier geen last van.

We maken het u namelijk graag gemakkelijk, zodat u op de dag van de koop van een geïmporteerde auto uit Duitsland nog een lening kunt afsluiten voor uw nieuwe auto. Een realistische financiering is voor ons van groot belang. We zien u immers graag in een auto uit Duitsland waar uw hart naar uitgaat, maar die wel betaalbaar voor u is.

Laat DCO van Iersel u helpen met de geïmporteerde auto van uw dromen uit Duitsland door een financieringsaanvraag in te vullen.

Klanttevredenheid auto import Roermond

Ons bedrijf wordt gerund door een geolied team dat gezamenlijk streeft naar een hoog tevredenheidsgehalte van de klanten. Door het inzetten van een vakbekwame monteur, enthousiaste verkopers en vriendelijke receptionisten hebben wij een groot klantenbestand op kunnen bouwen.

Deze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,6. 94% van de klanten die een beoordeling achter heeft gelaten, beveelt DCO van Iersel aan op het gebied van auto import in Roermond. Door dit hoge cijfer en percentage weet u zeker dat u bij ons aan het juiste adres bent, waar uw de perfecte geïmporteerde auto uit Duitsland zult kopen. Een auto van Duitsland naar Nederland halen is bij ons heel realistisch!

Meer weten over ons importaanbod?

Als u meer wilt weten over ons importaanbod en de mogelijkheden die er zijn, dan mag u ons altijd vrijblijvend benaderen. Als specialist in het importeren van auto’s van Duitsland naar Nederland weten wij als geen ander wat jonge occasions te bieden hebben. Dergelijke auto’s naar Nederland halen doen wij met veel plezier en passie voor ons vak.

Grote liefhebbers van mooie auto’s weten evengoed als wij dat een auto van over de grens leuk rijden is voor een occasion-prijs. Wij vertellen u graag alles over onze beschikbare (jonge) occasions. De buitenlandse auto aanschaffen doet u uiteraard zelf, maar wij maken het u graag makkelijk om uw nieuwe auto naar Nederland te halen. Laat de auto invoeren maar aan ons over, wij maken een Duitse auto rijden zeer haalbaar! Dat is onze service en daar stoppen we niet.

Veelgestelde vragen

Waarom een auto importeren vanuit Duitsland?

In Duitsland kopen mensen vaak een zeer uitgebreide/ full option auto. In Duitsland heb je ook niet de BPM/  Luxussteuer op de auto's dus is het voor hen veel goedkoper om een auto aan te schaffen. Wanneer een nieuwe auto een paar duizend km op de kilometerteller heeft en je deze in Nederland importeert ben je aanzienlijk goedkoper uit dan dat je de auto nieuw hier in Nederland koopt. Dit maakt het heel aantrekkelijk om te importeren. 

Waar moet je rekening mee houden met importeren?

DCO Van Iersel neemt alles voor je uit handen. Wij verzorgen de import van A tot Z. Wij zorgen voor: de auto hierheen transporteren (de auto kan namelijk overal in Duitsland te koop aangeboden worden), de BPM aangifte, de keuring bij de RDW, het rijklaarmaken van de auto.  

Welke zaken regelt DCO van Iersel voor jou?

DCO Van Iersel regelt alles van A. tot Z. Tot en met de poetsbeurt voor de aflevering.  

Hoe kan ik een occasion kopen?

Via onze website DCO Van Iersel kunt u op onze import pagina komen. Hier staan gemiddeld 200.000 occasions te koop. Om een goede kwaliteit te kunnen aanbieden hanteert een programma de volgende zoekcriteria:  eerste eigenaar, dealer onderhouden, aangeboden door een dealerbedrijf, minder dan 80.000KM en schadevrij.

Lease en koopmogelijkheden?

Bij DCO Van Iersel is alles mogelijk: bij lease is zowel financial als private lease een mogelijkheid.  

Hoe verloopt de betaling?

Bij aanschaf van een auto bij DCO Van Iersel maken we samen met jou een koopcontract op. Hierbij vragen wij een aanbetaling en het restant wordt betaald bij aflevering.  

Kan ik ook inruilen?

Inruilen is zeker een mogelijkheid bij DCO Van Iersel, hoe fijn is het als u uw oude auto bij ons kan inruilen op uw nieuwe auto. We zullen samen de inruil auto bekijken en conform marktwaarde een bod doen.  

Waar worden de import auto's op gecontroleerd?

Onze importauto's voldoen aan strenge voorwaarden: hij moet schade vrij zijn, hij moet bij een officiële dealer aangeboden worden, hij mag niet meer dan 80.000 km op de teller hebben staan en hij moet dealer onderhouden zijn en mag niet meer dan 1 eigenaar hebben gehad. 

Neem direct contact op

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die autobedrijf DCO van Iersel uit Roermond u biedt? Wilt u meer weten over auto import uit Duitsland of wilt u meteen een auto kopen in Duitsland? Of heeft u tussen ons aanbod van Duitse import auto’s een auto gezien waar u meer over wilt weten? Bijvoorbeeld over de garantie, BMP en de BTW?

Neem dan direct contact met ons op, zodat we uw vragen kunnen beantwoorden. Langskomen in de showroom mag natuurlijk ook altijd. Dan kunt u onder het genot van een heerlijk kopje koffie de kunst aan de muren en onze collectie Duitse occasions bekijken!