Auto import uit Duitsland? | DCO van Iersel

Auto import Duitsland

Een nieuwe auto zoeken? Het lijkt soms een onbegonnen zaak. Misschien wilt u een tweedehands auto, maar vindt u het lastig om zelf in te schatten wat nou een goede auto is? Begrijpelijk. Belangrijk om hiervoor de juiste hulp in te schakelen. Bij ons kunt u hiervoor perfect terecht. DCO van Iersel biedt het u namelijk allemaal. Voor auto import uit Duitsland moet u bij ons wezen. We kijken altijd goed naar de auto en vinden het belangrijk dat er niet te veel mee is gereden. Daarnaast heeft iedere geïmporteerde auto maar één eerdere eigenaar gehad. Zo waarborgen wij de kwaliteit en een uitstekende staat van de auto. We hebben een handige app, waarmee u kunt inzien of er bijvoorbeeld eventuele waarschuwingslichtjes branden en of het tijd is voor APK. Op deze manier houdt u uw auto in deze goede staat en bent u overal op tijd bij. Graag vertellen we u er meer over!

Wij zijn uw autobedrijf in Roermond!

DCO van Iersel helpt u graag verder met het vinden van de perfecte auto. Een auto die goed aansluit bij uw wensen en eisen voor een auto. Voor auto import uit Duitsland moet u dus bij ons wezen. Daarnaast kunnen we u ook helpen met nieuwe velgen. In ons assortiment vindt u namelijk 15 inch-velgen, 18 inch-velgen, wielmoren, wielbouten, winterbanden met velgen en meer. Wij hebben hét grootste aanbod van Nederland in lichtmetalen en stalen velgen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de volgende diensten:

  • APK’s;
  • Occasions;
  • Import auto’s (voornamelijk Duitsland);
  • Onderhoud van uw auto;
  • En alle andere auto garage services.

Kunst bij DCO van Iersel

U leest het goed inderdaad: bij DCO van Iersel kunt u ook terecht voor de prachtige kunst van Cobra Art. Samen met nationale en internationale fotografen en kunstenaars werkt Cobra Art samen om te komen tot de meest bijzondere werken. Alles is op plexiglas gedrukt. Nieuwsgierig geworden? Kom dan een kijkje nemen in onze showroom.

Help: mijn auto heeft schade!

Is uw voertuig onlangs betrokken geweest bij een ongeval? Of wilt u krassen en/of deuken laten wegwerken? Vul hiervoor dit formulier in en wij helpen u zo snel mogelijk.

Neem direct contact op

Meer weten over auto import uit Duitsland? Of heeft u een auto gezien waar u meer over wilt weten? Neem dan direct contactmet ons op, zodat we uw vragen kunnen beantwoorden. Langskomen in de showroom mag natuurlijk ook altijd!