Occasions in Roermond bekijken? | DCO van Iersel

Occasions Roermond

Wilt u mooie en goede auto occasions in Roermond bekijken? Bij ons bent u daarvoor zeker aan het juiste adres. U vindt namelijk bij DCO van Iersel een ruim assortiment aan de beste occasions in Limburg van verschillende topmerken. Hierdoor vindt u altijd wel een geschikte occasion. We vinden het cruciaal dat een auto een goede prijs heeft én daarbij ook altijd in uitstekende staat is. De occasions die wij importeren komen veelal uit Duitsland. U kunt er bij ons op vertrouwen dat elke occasion maar één eerdere eigenaar heeft gehad, weinig kilometers heeft gereden en een goede prijs heeft. U kunt bij ons dus terecht voor auto occasions in Roermond, maar ook voor het onderhoud of een reparatie van uw auto.

Over ons: DCO van Iersel

Zoals u heeft gelezen kunt u bij ons terecht voor een uiteenlopende assortiment van occasions in Roermond, maar daarnaast bieden we nog veel meer: 15 inch-velgen, 18 inch-velgen, wielbouten, wieldoppen, wielmoren, velgsloten, winterbanden met velgen en meer. Wij hebben het grootste aanbod van Nederland aan lichtmetalen en stalen velgen. U slaagt altijd. Graag adviseren we u ook over de keuze hierin, zodat u zeker weet dat u bijvoorbeeld de juiste velgen heeft.

Bij DCO van Iersel kunt u terecht voor de volgende diensten:

U denkt wellicht: Kunst? Inderdaad, u kunt bij ons ook terecht voor kunst. In onze showroom vindt u de meest prachtige kunstwerken en deze zijn te koop voor onze klanten. Geïnteresseerd in ons creatieve aanbod? Kom gerust een langs in de showroom!

Hoe maak ik de juiste keuze?

Het is soms lastig om een geschikte occasion te vinden. Nu helpt het al enorm dat wij een aanbod hebben samengesteld met alleen maar de beste auto’s van een aantal topmerken. Echter blijft er alsnog genoeg keuze voor occasions in Roermond. Het is handig om voor uzelf alvast te bepalen wat u eigenlijk precies zoekt in een auto occasion. Wat zijn uw wensen en eisen? Misschien heeft u ervaringen met uw auto’s in het verleden en weet u daardoor maar al te goed wat u niet zoekt in een auto. Wij helpen u daar uiteraard graag bij! Als u bijvoorbeeld in de showroom langskomt of contact met ons opneemt, kunnen we u verder op weg helpen. Uiteindelijk komt u altijd wel tot de gewenste tweedehands auto van het gewenste merk!

Beschikbare merken voor occasions in Roermond

Wij kunnen u een brede keuze in occasions aanbieden van veel verschillende merken. Zo behoren BMW, Volkswagen, Mercedes, Volvo en Audi allemaal tot ons assortiment. Vaak heeft u vooraf al wel een voorkeur voor een specifiek merk, door ervaringen, eigenschappen of referenties van anderen. Maar wij voorzien u graag van complete informatie over de auto’s die wij verkopen, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Wij kunnen u alles vertellen over onze beschikbare auto occasions in Roermond van de volgende diverse merken.

BMW occasions

BMW staat voor Bayerische Motoren Werke en is gevestigd in München. De Duits autofabrikant produceert sinds 1933 zowel hun eigen motorfietsen als auto’s. Sinds 2014 rollen er jaarlijks meer dan 2 miljoen voertuigen van de band en het aantal stijgt nog steeds. Ook investeert het Duitse automerk met toenemende mate in elektrische auto’s. Verder staat het Beierse automerk bekend als ontwikkelaar van sportieve, snelle auto’s met een breed aanbod van veel verschillende types en modellen. Geïnteresseerd in BMW occasions?

Volkswagen occasions

Volkswagen wordt vaak afgekort als VW is gestationeerd in Wolfburg, Duitsland en is het belangrijkste automerk van moederbedrijf Volkswagen AG. Volkswagen is in 1937 opgericht en richt zich met name op de productie van personenauto’s en lichte bedrijfswagens. Met twee modellen in de top vijf van meest verkochte auto’s ooit op wereldwijde schaal (Volkswagen Kever en Volkswagen Golf), is het automerk anno nu nog steeds razend populair. Volkswagens zijn in een groot aantal soorten, maten, kleuren en uitvoeringen te krijgen. Van praktisch, zuinig en innovatief tot compact of juist geschikt voor grotere gezinnen. Voor ieder wat wils. Geïnteresseerd in Volkswagen occasions?

Mercedes ocassions

Mercedsz-Benz is een Duits automerk dat is ontstaan in 1926 en wordt vaak afgekort tot Mercedes of Benz. Het merk is onderdeel van Daimler AG en produceert personenauto’s en -busjes, bestelwagens, bussen en vrachtwagens. Mercedes produceert zelfs vliegtuigen en is daarnaast eigenaar van Maybach en Smart. Het automerk deelt haar types en modellen in verschillende klasses in, aangeduid met een specifieke letter of samenstelling van letters. Mercedes biedt een ruime keuze voor de consument. De auto’s zijn wel te herkennen aan een luxueuze afwerking. Geïnteresseerd in Mercedes ocassions?

Volvo occasions

Het van oorsprong Zweedse Volvo Car Operation, bestaat sinds 1926 en heeft in 2017 zo’n 570.000 voertuigen verkocht. Het automerk heeft twee grote fabrieken, namelijk in Gent, België en in Göteborg. Volvo staat bekend om zijn veilige, degelijke, ruime gezinsauto’s en zijn vele veiligheidsinnovaties door de jaren heen. Als pionier in veiligheid, zelfs nog voordat er door overheden belangrijke veiligheidseisen werden gesteld, deed Volvo een grote uitvinding: de driepuntsgordel. Deze wereldberoemde uitvinding werd in 1959 gedaan door Volvo ingenieur Nils Bohlin en wordt ook wel gezien als de meest belangrijke veiligheidsdoorbraak in de gehele autogeschiedenis. Inzittenden van een auto die hun gordel dragen hebben 50% meer kans om een ongeluk te overleven dan mensen zonder gordel. Naast de welbekende, klassieke modellen produceert Volvo sinds de jaren ’80 ook sportieve modellen, compleet met voorwielaandrijving in allerlei variërende uitvoeringen van zowel 3-deurs als 5-deurs modellen. Genoeg keuze bij dit automerk. Geïnteresseerd in Volvo occasions?

Audi occasions

We sluiten het rijtje af met wat meer Duitse degelijkheid: de Audi, geproduceerd door het Duitse Audi AG. Dit automerk is gevestigd in Inglolstadt en is sinds 1965 onderdeel van Volkswagen AG. Audi produceert luxe personenwagens en heeft binnen de Volkswagen Groep een intensieve samenwerking met Lamborghini en Ducati. In 2017 verkocht het automerk 1,9 miljoen voertuigen, waarbij de Audi A4, A3, Q5 en A6 erg in trek zijn bij het grote publiek. Audi verkocht bijna evenveel auto’s als dat er geproduceerd werden, met Europa als grootste afzetmarkt (een aandeel van bijna 50%). Het Duitse automerk produceert luxe, comfortabele en sportieve modellen in veel verschillende uitvoeringen. Geïnteresseerd in Audi occasions?

Altijd extra service!

U leest het goed: wij bieden te allen tijde extra service. Naast de garantie van altijd een goede occasion in Roermond, hebben we bijvoorbeeld ook een handige app. Door deze app te gebruiken heeft u extra inzicht in uw dashboard (eventuele waarschuwingslichtjes) én weet u wanneer u weer een APK moet.

Neem direct contact met ons op!

Wilt u meer weten over onze occasions in Limburg? Neem dan even contact met ons op, zodat we uw vragen kunnen beantwoorden en eventueel een afspraak kunnen maken. Bovendien kunt u ook altijd langskomen in onze showroom in Roermond. Deze Noord-Limburgse stad ligt vlak aan de Duitse grens en is onder andere goed te bereiken via de A73 en A2. Wilt u een bezoek aan onze showroom combineren met een dagje Roermond? Dan biedt de stad volop mogelijkheden, zoals een uitgebreid winkelaanbod inclusief een designer outlet, verschillende bezienswaardigheden en attracties en een bruisend uitgaansleven. Wij helpen u graag een keuze te maken uit onze vele auto occasions in Roermond zodat u uw dag niet meer stuk kan. De koffie staat voor u klaar!