Occasions in Roermond bekijken? | DCO van Iersel

Occasions Roermond

Wilt u mooie en goede auto occasions in Roermond bekijken? Bij ons bent u daarvoor zeker aan het juiste adres. U vindt namelijk bij DCO Van Iersel een ruim assortiment aan de beste occasions in Limburg van verschillende topmerken. Hierdoor vindt u altijd wel een geschikte occasion. We vinden het cruciaal dat een auto een goede prijs heeft én daarbij ook altijd in uitstekende staat is. De occasions die wij importeren komen veelal uit Duitsland. U kunt er bij ons op vertrouwen dat elke occasion maar één eerdere eigenaar heeft gehad, weinig kilometers heeft gereden en een goede prijs heeft. U kunt bij ons dus terecht voor auto occasions in Roermond, maar ook voor het onderhoud of een reparatie van uw auto.

Waarvoor komt u bij ons langs? We verwelkomen u graag met een kop koffie of thee en helpen u graag goed verder!

Over ons: DCO van Iersel

Zoals u heeft gelezen kunt u bij ons terecht voor een uiteenlopend assortiment van occasions in Roermond, maar daarnaast kunnen wij u nog meer bieden. U kunt ook bij ons terecht voor: 15 inch-velgen, 18 inch-velgen, winterbanden met velgen en meer. Wij hebben het grootste aanbod van Nederland aan lichtmetalen- en stalen velgen. Bent u op zoek naar één van eerdergenoemde autoaccessoires? U slaagt altijd bij DCO van Iersel. Graag adviseren we u ook over de keuze hierin, zodat u zeker weet dat u bijvoorbeeld de juiste velgen heeft.

Naast occasions en extra producten kunt u bij DCO van Iersel ook terecht voor de volgende diensten:

U denkt wellicht: Kunst? Inderdaad, u kunt bij ons ook terecht voor kunst. In onze showroom vindt u de meest prachtige kunstwerken en deze zijn te koop voor onze klanten. Geïnteresseerd in ons creatieve aanbod? Kom gerust eens langs in onze showroom aan de Mijnheerkensweg 1 in Roermond!

Waarom een import auto uit Duitsland rijden?

Twijfelt u over een import of occasion uit Duitsland en bent u vooral nog de voor- en nadelen aan het afgeven? Laat ons u helpen door voor u op een rij te zetten waarom u wél voor kiest een tweedehands auto te kopen in Duitsland bij DCO van Iersel:

 • Wij hebben ruim 35 jaar ervaring in de autobranche en bieden u een ruim aanbod aan nieuwe en jong gebruikte auto’s;
 • De occasion die u rijdt heeft maximaal één eerdere eigenaar gehad;
 • We bieden u een aantrekkelijke financiering van uw occasion;
 • Alle Duitse import occasions zijn van voorgeselecteerde merkdealers in occasions;
 • Wij blijven na uw aankoop ook uw partner voor al uw auto-onderhoud (indien gewenst);
 • Een tweedehands auto uit Duitsland kopen is een stuk goedkoper bij ons: wij doen al het onderhandel- en importeerwerk voor u;
 • U gaat compleet goed verzekerd pas de weg op (met scherpe premies);
 • Iedere auto heeft een BOVAG-garantie;
 • U heeft de mogelijkheid om voor een aantrekkelijke prijs uw auto in te ruilen.

Hoe maak ik de juiste keuze?

Het is soms lastig om een geschikte occasion te vinden. Nu helpt het al enorm dat wij een aanbod hebben samengesteld met alleen maar de beste auto’s van een aantal topmerken. Echter blijft er alsnog genoeg keuze over voor occasions in Roermond. Het is handig om voor uzelf alvast te bepalen wat u eigenlijk precies zoekt in een auto occasion. Wat zijn uw wensen en eisen? Misschien heeft u ervaringen met auto’s in het verleden en weet u daardoor maar al te goed wat u niet zoekt in een auto. Wij helpen u daar uiteraard graag bij! Samen kunnen we uw wensen bespreken en hiermee criteria opstellen voor het vinden van uw perfecte tweedehands auto uit Duitsland. Als u bijvoorbeeld in de showroom langskomt of contact met ons opneemt kunnen we u verder op weg helpen. Uiteindelijk komt u altijd wel tot de gewenste tweedehands auto van het gewenste merk!

Auto import (Duitsland) aanbod bij DCO van Iersel

Op ons import aanbod vindt u altijd rond de 200.000 occasions. Er zit hier een model achter waardoor er niet meer dan dit naar voren komt. De auto’s die u bij ons op de site vindt voldoen aan de volgende voorwaarden:

 • De auto komt altijd van de eerste eigenaar af;
 • De auto heeft maximaal 80.000 km gereden;
 • De auto is schade vrij (hier zijn ze in Duitsland heel streng in, alles schades van de auto’s zijn te herleiden in een speciaal systeem);
 • De auto staat te koop bij een dealer;
 • De auto is altijd dealer onderhouden.

Wij kunnen u een brede keuze in occasions aanbieden van veel verschillende merken. Zo behoren BMW, Volkswagen, Mercedes, Volvo en Audi allemaal tot ons assortiment. Vaak heeft u vooraf al wel een voorkeur voor een specifiek merk, door ervaringen, eigenschappen of referenties van anderen. Maar wij voorzien u graag van complete informatie over de auto’s die wij verkopen, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Daarom staat er op onze website en bij iedere occasion auto meer gedetailleerde informatie over de individuele voertuigen.

Beschikbare merken voor occasions in Roermond

Wij bieden u op onze website en in onze showroom occasions uit diverse prijsklassen aan. Op onze website kunt u hier goed doorheen filteren en zo precies met uw eigen maximale budget online al op zoek gaan naar de perfecte occasion. Heeft u één of meerdere mooie tweedehands auto’s uit Duitsland gezien op onze website en wilt u meer weten? U kunt altijd contact met ons opnemen of gewoon langskomen in onze showroom. Daar vertellen we u graag meer over ons aanbod van dat moment. U kunt bij ons terecht om een tweedehands auto te kopen uit Duitsland van de merken:

 • BMW;
 • Volkswagen;
 • Mercedes;
 • Volvo;
 • Audi;
 • En meer (op aanvraag).

Wij kunnen u alles vertellen over onze beschikbare auto occasions in Roermond van deze diverse merken. Importeren begint bij de aanschaf van de tweedehands auto. Dat doet u uiteraard, maar wij doen de rest. Dat is de service die u van ons kunt verwachten wanneer u één van de genoemde automerken via ons wilt importeren uit Duitsland.

BMW occasions

BMW staat voor Bayerische Motoren Werke en is gevestigd in München. De Duits autofabrikant produceert sinds 1933 zowel hun eigen motorfietsen als auto’s. Sinds 2014 rollen er jaarlijks meer dan 2 miljoen voertuigen van de band en het aantal stijgt nog steeds. Ook investeert het Duitse automerk met toenemende mate in elektrische auto’s. Verder staat het Beierse automerk bekend als ontwikkelaar van sportieve, snelle auto’s met een breed aanbod van veel verschillende types en modellen. Geïnteresseerd in BMW occasions? Bekijk direct ons aanbod BMW occasions online of bezoek onze showroom voor een persoonlijk gesprek, rondleiding en eventuele proefrit(ten).

Volkswagen occasions

Volkswagen wordt vaak afgekort als VW en is gestationeerd in Wolfburg, Duitsland. Het is het belangrijkste automerk van moederbedrijf Volkswagen AG. Volkswagen is in 1937 opgericht en richt zich met name op de productie van personenauto’s en lichte bedrijfswagens. Met twee modellen in de top vijf van meest verkochte auto’s ooit op wereldwijde schaal (Volkswagen Kever en Volkswagen Golf), is het automerk anno nu nog steeds razend populair. Volkswagens zijn in een groot aantal soorten, maten, kleuren en uitvoeringen te krijgen. Van praktisch, zuinig en innovatief tot compact of juist geschikt voor grotere gezinnen. Voor ieder wat wils.

Geïnteresseerd in Volkswagen occasions? Laat het ons weten en u bent van harte welkom in onze showroom voor een persoonlijk adviesgesprek. Bekijk vooral ook vast ons huidige online aanbod VW’s om te zien of de perfecte occasion voor u er al tussen zit!

Mercedes occasions

Mercedes-Benz is een Duits automerk dat is ontstaan in 1926 en wordt vaak afgekort tot Mercedes of Benz. Het merk is onderdeel van Daimler AG en produceert personenauto’s en -busjes, bestelwagens, bussen en vrachtwagens. Mercedes produceert zelfs vliegtuigen en is daarnaast eigenaar van Maybach en Smart. Het automerk deelt haar types en modellen in verschillende klasses in, aangeduid met een specifieke letter of samenstelling van letters. Mercedes biedt een ruime keuze voor de consument. De auto’s zijn veelal te herkennen aan een luxueuze afwerking. Geïnteresseerd in Mercedes occasions? U bent van harte welkom om de diverse Mercedes auto’s in onze showroom te bekijken. U kunt ook alvast online ons huidige aanbod Mercedes-Benz bekijken.

Volvo occasions

Het van oorsprong Zweedse Volvo Car Operation bestaat sinds 1926 en heeft in 2017 zo’n 570.000 voertuigen verkocht. Het automerk heeft twee grote fabrieken, namelijk in Gent, België en in Göteborg, Zweden. Volvo staat bekend om zijn veilige, degelijke, ruime gezinsauto’s en zijn vele veiligheidsinnovaties door de jaren heen. Als pionier in veiligheid, zelfs nog voordat er door overheden belangrijke veiligheidseisen werden gesteld, deed Volvo een grote uitvinding: de driepuntsgordel. Deze wereldberoemde uitvinding werd in 1959 gedaan door Volvo ingenieur Nils Bohlin en wordt ook wel gezien als de meest belangrijke veiligheidsdoorbraak in de gehele autogeschiedenis. Inzittenden van een auto die hun gordel dragen hebben 50% meer kans om een ongeluk te overleven dan mensen zonder gordel.

Naast de welbekende, klassieke modellen produceert Volvo sinds de jaren ’80 ook sportieve modellen, compleet met voorwielaandrijving in allerlei variërende uitvoeringen van zowel 3-deurs als 5-deurs modellen. Genoeg keuze bij dit automerk. Geïnteresseerd in Volvo occasions? Bekijk ons aanbod direct online of kom langs in onze showroom. We helpen u hoe dan ook graag aan de best passende occasion bij uw wensen.

Audi occasions

We sluiten het rijtje af met wat meer Duitse degelijkheid: de Audi, geproduceerd door het Duitse Audi AG. Dit automerk is gevestigd in Ingolstadt en is sinds 1965 onderdeel van Volkswagen AG. Audi produceert luxe personenwagens en heeft binnen de Volkswagen Groep een intensieve samenwerking met Lamborghini en Ducati. In 2017 verkocht het automerk 1,9 miljoen voertuigen, waarbij de Audi A4, A3, Q5 en A6 erg in trek zijn bij het grote publiek. Audi verkocht bijna evenveel auto’s als dat er geproduceerd werden, met Europa als grootste afzetmarkt (een aandeel van bijna 50%). Het Duitse automerk produceert luxe, comfortabele en sportieve modellen in veel verschillende uitvoeringen.

Geïnteresseerd in Audi occasions? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij importeren goedkoop de Audi die helemaal naar uw wens is. Heb je je ons huidige aanbod online al bekijken? Kom ook gerust langs in onze showroom voor een gratis proefrit en meer informatie over onze diverse Audi-modellen.

Andere auto uitzoeken?

Wilt u van geen van bovengenoemde automerken een occasion auto in Roermond kopen, maar wel van een ander automerk? Maak dan gebruik van onze auto import service. Zo heeft u alsnog op laagdrempelige wijze de mogelijkheid om vele andere automerken te laten importeren, zonder dat u hiervoor helemaal zelf de import hoeft te regelen. Wij als expert in auto- en occasion import helpen u graag via onze auto import service. Bekijk bij interesse gerust ons aanbod voorgeselecteerde kwaliteitsoccasions op onze website. U mag ons altijd benaderen om gebruik te maken van de auto import service die wij aanbieden.

Hulp nodig bij occasion auto uit Duitsland uitzoeken?

Wanneer u de perfecte occasion hebt gevonden om te laten importeren naar Nederland is dat goed nieuws! Als de auto al bij ons in de showroom staat, dan kunt u helemaal in uw handjes knijpen, want dan kunt u er praktisch direct mee de weg op. Heeft u een auto gevonden die echter eerst nog wél vanuit het buitenland geïmporteerd moet worden, dan zijn wij er om dat goed en snel te realiseren.

Voordat dit daadwerkelijk kan en wij voor u de import kunnen verzorgen, moeten er wel een aantal zaken eerst goed geregeld zijn:

 • De occasion auto moet een kwaliteitscontrole krijgen;
 • De aankoop moet definitief gemaakt zijn;
 • Er moet een RDW-keuring plaatsvinden;
 • De BPM-aangifte moet geregeld zijn;
 • De auto moet voorzien worden van een Nederlandse kentekenplaat;
 • De autoverzekering moet op orde zijn;
 • De garantie moet tot slot ook goed geregeld zijn.

Als dergelijke zaken op orde gesteld zijn – al dan niet voor of direct na het transport naar Nederland – dan pas mag uw import occasion de weg op in Nederland. Veel om te regelen? Wij kunnen u hier goed bij helpen indien gewenst. Eigenlijk zijn wij gewend om onze klanten al deze zaken uit handen te nemen. Zo beleeft u er vooral plezier aan dat u eindelijk de perfecte occasion naar Nederland haalt. Wij doen de rest voor u, zodat u ook zeker weet dat er niets fout gaat.

Wilt u eigenlijk vooral eerst nog goed geïnformeerd worden over het laten importeren van een tweedehands auto uit Duitsland voordat u daadwerkelijk overweegt om een occasion auto vanuit Duitsland te kopen? Dan staan wij uiteraard ook voor u klaar met advies en informatie over vele diverse automerken en -modellen.

Hoe werkt mijn oude auto inruilen?

In Nederland is het al een stuk gebruikelijker om uw oude auto in te kunnen ruilen dan dat in het buitenland normaal is. Daar is het vaak niet mogelijk om uw oude in te ruilen en zo voordeliger uw nieuwe auto aan te kunnen schaffen. Bij DCO van Iersel kunt u uw auto wel gewoon inruilen als u dat graag wilt. We maken dan een berekening op basis van de afschrijving en dagwaarde van de auto en zo kunt u fijn de opbrengst van uw oude auto gebruiken als uw voordeel van de aanschaf van een nieuwe of occasion auto uit Duitsland.

Importauto leasen

Vindt u een importauto kopen toch een net te grote (financiële) stap? Onze jonge import occasions zijn ook te leasen. Zo is de stap minder groot, maar u ervaart wel de luxe van een prachtige occasion die perfect aansluit bij uw wensen. Mocht u hier meer over willen weten, neem dan gerust contact met ons op. Graag helpen wij u bij het bepalen van de juiste financiering voor een importauto met leasecontract. Bekijk onze jonge import occasion op onze website of kom langs en vraag een medewerker naar de beschikbare importauto’s voor leasen.

Altijd extra service!

U leest het goed: wij bieden te allen tijde extra service. Naast de garantie van altijd een goede occasion in Roermond, hebben we bijvoorbeeld ook een handige app. Door deze app te gebruiken, heeft u extra inzicht in uw dashboard (eventuele waarschuwingslichtjes) én weet u wanneer u weer een APK moet. En blijkt er onverhoopt iets loos te zijn met uw (occasion) auto in Roermond of omstreken? Dan bent u altijd welkom bij ons. Om niet tegen onverwachtse drukte aan te lopen, kunt u het beste even vooruit bellen. Dan laten wij u direct weten of u meteen langs kunt komen met uw auto of dat u beter een afspraak kunt maken. Wij bieden iedereen graag net even dat beetje extra service: van de import van een nette occasion tot aan de APK en het onderhoud aan uw auto.

Neem direct contact met ons op!

Wilt u meer weten over onze occasions in Limburg? Neem dan even contact met ons op, zodat we uw vragen kunnen beantwoorden en eventueel een afspraak kunnen maken. Bovendien kunt u ook altijd langskomen in onze showroom in Roermond. Deze Noord-Limburgse stad ligt vlak aan de Duitse grens en is onder andere goed te bereiken via de A73 en A2.

Wilt u een bezoek aan onze showroom combineren met een dagje Roermond? Dan biedt de stad volop mogelijkheden, zoals een uitgebreid winkelaanbod inclusief een designer outlet, verschillende bezienswaardigheden en attracties en een bruisend uitgaansleven. Wij helpen u graag een keuze te maken uit onze vele auto occasions in Roermond zodat uw dag niet meer stuk kan. De koffie staat voor u klaar!