Profile Car & Tyre center - Roermond

Bij DCO Van Iersel weten we dat u een bewuste keuze maakt met betrekking tot wie onderhoud en reparaties aan uw auto mag uitvoeren. Als u uw auto overdraagt aan de serviceafdeling van DCO Van Iersel weet u zeker dat uw auto in goede handen is. Onze deskundige medewerkers zijn zeer ervaren in het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden aan alle voertuigtypen. De serviceafdeling van DCO Van Iersel zal alles doen wat nodig is om u en uw auto weer veilig op weg te helpen.

Wij van DCO Van Iersel weten dat u het belangrijk vindt wat er aan uw gedaan wordt. De deskundige monteurs van onze serviceafdeling zorgen dat alle werkzaamheden op de juiste manier verlopen, zodat u naar volle tevredenheid uw weg kunt vervolgen. De serviceafdeling van DCO Van Iersel brengt uw auto veilig en betaalbaar weer op de weg.

Bij Profile Car & Tyre center - DCO Van Iersel kunt u terecht voor:

  • Onderhoud voor alle merken en modellen
  • Onderhoud volgens het boekje: u behoudt uw garantie
  • Altijd een duidelijke prijsopgave vooraf
  • Altijd gratis APK-keuring bij een grote onderhoudsbeurt

Merkonderhoud

Met behoud van uw fabrieksgarantie. Dat is merkonderhoud bij Profile. Met onze ruime ervaring zijn wij specialist in onderhoud voor alle merken.

Kleine beurt auto

Voorkom verrassingen door regelmatig een kleine onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Daarbij controleren wij uw auto op meer dan 25 onderdelen. We checken bijvoorbeeld de verlichting, banden, remblokken en uitlaatsysteem. Ook verversen we uw olie en ruitenvloeistof. 

Grote beurt auto (met gratis APK-keuring)

Een grote onderhoudsbeurt geeft u een volledig inzicht in de technische staat van uw auto. Bij een grote beurt lopen wij uw auto na op meer dan 90 punten. Zo vervangen we 

filters en bougies, controleren we uw distributieriem, uw uitlaat en uw banden en vullen we alle vloeistoffen bij. Bovendien krijgt u bij onze grote onderhoudsbeurt een gratis APK-keuring. Zo kunt u weer een tijd veilig vooruit.

Airco-onderhoud auto

Om schimmels tegen te gaan en reparaties te voorkomen, is onderhoud van uw airco belangrijk. Voor een aircocheck betaalt u bij Profile slechts € 29,95

Velgen online kopen

Profile: specialist in velgen voor alle merken

  • Het grootste online assortiment velgen
  • Direct te combineren met een bandenwissel
  • Behoud van de kwaliteit van uw banden
  • Deskundige en snelle montage
  • Altijd garantie op uw nieuwe velgen, tot wel drie jaar!

Het grootste aanbod stalen en lichtmetalen velgen

Profile Car & Tyreservice heeft het grootste online aanbod lichtmetalen en stalen velgen van Nederland. Of het nu gaat om 15 inch-velgen, 18 inch-velgen, winterbanden met velgen, wieldoppen, wielbouten, wielmoeren of velgsloten: bij Profile krijgt u altijd passend advies en de beste aanbieding. 

Werkplaatsafspraak maken

Maak een afspraak met onze Klantendienst en vul daarvoor het formulier hieronder in. Wij zullen uw afspraak bevestigen binnen 12 uur nadat u uw aanvraag door ons ontvangen is. Voor een afspraak op de dag zelf, verzoeken we u om telefonisch contact op te nemen via het nummer 0475-428600. Velden met een (*) zijn vereist.

NL

Wij gebruiken de ingevulde gegevens uitsluitend om uw aanvraag te kunnen afhandelen!