9.5
Klanten gaven ons totaal afgelopen 12 maanden gemiddeld een 9.5 op basis van 36 beoordelingen
Neem contact op: 0475 428600

Over ons

DCO van Iersel staat voor dealer car outlet van Iersel. Wij zijn met 36 jaar uw favoriete dealer op het gebied van exclusieve auto occasions. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel en dat blijkt ook uit onze reviews! Wij zijn een trots familiebedrijf, gevestigd in het mooie Limburg. Frank heeft het bedrijf op zijn 21e overgenomen van zijn vader en nog steeds is hij het vrolijke gezicht van DCO van Iersel. We zijn niet alleen trots op waar we nu staan, maar we zijn ook extreem trots op onze geschiedenis!

Per mei 2022 heeft DCO van Iersel haar bedrijfsactiviteiten overgedragen aan Multi Auto B.V. in Someren. Het team van DCO Van Iersel staat vanuit Someren de klanten van DCO Van Iersel tot hun dienst. Op deze wijze is de optimale dienstverlening van DCO Van Iersel in de toekomst gewaarborgd. Klik hier voor meer informatie over Multi Auto.

DCO van Iersel

Onze geschiedenis

April 1984

De oprichting van Automobielbedrijf van Iersel door Ton van Iersel (senior) aan de Beegderweg 2 in Horn.

1992

Gestart met de verkoop van Lancia. Frank van Iersel komt in dienst.

Juni 1993

Frank van Iersel neemt de helft van het bedrijf over.

1996

De showroom in Horn wordt verbouwd en uitgebreid.

2001

Er wordt gestart met de bouw van een nieuwbouwlocatie in Venlo voor de verkoop van Skoda, Rover en MG.

2002

Opening van de showroom in Venlo.

2005

Begonnen met de verkoop van Daihatsu & gestart met de franchise van de Profile werkplaats.

2007

Verkoop van de Skoda vestiging in Venlo.

2012

Ton van Iersel gaat met pensioen.

Mei 2015

Verhuizing vanuit Horn naar de huidige locatie aan de Mijnheerkensweg in Roermond.

Januari 2019

Verkoop van de Profile werkplaats. De werkplaats gaat verder in kleine vorm.

Mei 2022

Bedrijfsactiviteiten worden voortgezet door Multi Auto B.V.

Waarom DCO van Iersel?

Service & garantie

DCO staat voor service & garantie. Wij bieden betrouwbare dealer onderhouden auto’s tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Wij hebben altijd een breed assortiment occasions van verschillende topmerken. U bent bij ons altijd verzekerd van de beste prijs, omdat wij occasions met een hoge korting kunnen leveren via ons wereldwijde netwerk.

Specialist in import

Wij nemen u alle zorgen uit handen als het gaat om import. Ons team helpt u graag uw droomauto te vinden. Met meer dan 30 jaar ervaring in de branche leveren wij maatwerk om ervoor te zorgen dat uw nieuwe auto snel naar Nederland geïmporteerd wordt.

Uniek import aanbod

Wij bieden een uniek import aanbod met circa 160.000 Duitse dealeroccasions voor Nederlandse rijklaarprijzen. Hierbij hanteren wij strenge criteria, zodat u er op kunt vertrouwen dat elke occasion maar één eerdere eigenaar heeft gehad en weinig kilometers heeft gereden. Dat alles krijgt u voor een eerlijke prijs.

Onderhoud

DCO van Iersel is aangesloten bij de BOVAG, een keurmerk waar strenge eisen aan verbonden zijn. Daarnaast bieden we onderhoud aan onze klanten, in combinatie met landelijke garantiedekking. U behoudt hiermee uw garantie omdat alle reparaties volgens het boekje gaan. Ook kunnen we helpen met het verzekeren van uw auto. Met de Carmeleon autoverzekering kunt u goed verzekerd op weg.